Yritys

Ammattitaitoa ja laatua

Ammattitaitoa ja laatua

Lieksan TaloTekniikka Oy on Lieksassa toimiva 24h/7vrk palveleva, palvelun laatuun ja nopeuteen panostava kiinteistöhuoltoa ja -tekniikkaa tuottava yritys. Yrityksen toiminta-alue on Lieksa ja sen ympäristökunnat. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi Lieksan Kiinteistö Oy, One1 energia ja JIP Isännöinti.

Lieksan TaloTekniikka Oy on perustettu vuonna 2016 ja yrittäjänä toimii Marko Laatikainen. Marko on toteuttanut toiminimiyrittäjänä kiinteistönhuolto-, koneurakointi- ja rakennuspalveluita jo vuodesta 2005 lähtien.

 

Tavoitteemme on

Aloittaessamme kiinteistöhuoltotoiminnan otimme tavoitteeksemme olla Lieksan osaavin kiinteistöhuoltoyritys. Kehitämme jatkuvasti kiinteistöhuoltoa ja sen seurantaa. Olemme ensimmäinen yritys joka otti Lieksassa käyttöönsä sähköisen työ- ja vikatilaus järjestelmän sekä sähköisen huoltokirjan. Uudenaikaisten järjestelmien avulla työtehtävät siirtyvät reaaliajassa oikealle työntekijälle. Erilaisten mittarien kulutusvalvonnan vertailu tehdään tietokone ohjelmien avulla, jolloin mahdolliset poikkeamat voidaan havaita nopeasti. Tilatun työn seuranta ja valmistuminen onnistuu myös vikailmoituksen tekijältä. Sähköinen raportointi, hiekoituspäiväkirja ja kunnossapito-kalenteri, valokuvineen, vähentävät kiinteistön mahdollisia ylimääräisiä vahinko- ja kunnossapitokuluja.

Lieksan TaloTekniika Oy voi suorittaa tarvittavat korjaukset kiinteistön kunnossapito- ja rakennuspuolella itse. Tarvittaessa käytämme aliurakoinnissa paikallisia yrityksiä, jolloin vastaamme heidän tekemästään laadusta. Tarvittaessa hyväksytämme aliurakoitsijat tilaajalla.

Kiinteistöhoidon kaikki konetyöt, lumenpoistosta harjauksiin tehdään omalla kalustolla. Kaikki raskaskoneemme alittavat kuntasuositus Euro5-luokan päästönormit.  Koneet huolletaan säännöllisesti ja on varustettu öljyvuodon torjuntakalustolla. Myöspiha-alueiden kunnossapidossa olemme omavaraisia. Jos joudumme käyttämään rikkakasvintorjunta-aineita, huolehdimme aineiden olevan biohajoavia ja ympäristöystävällisiä. Torjunta-ainepassimme mahdollistaa torjunta-ainesuunnitelman teon.

Tuemme nuorten liikuntaa

Haluamme tukea lasten ja nuorten liikuntaharrastusta ja olemme sponsoroineet paikallisen jääkiekkoseuran junioritoimintaa. Toivomme että yhteistyökumppanimme tukisivat alueemme lapsia ja nuoria hyvissä harrastuksissa!

Asiakaslupauksemme

Tavoitteemme on ylittää asiakkaan meihin kohdistuvat odotukset ja kehittää toimintaamme asiakkaan tarpeita vastaavaksi.

Voit soittaa meille ja kysyä lisää toiminnastamme. Kerromme mielellämme lisää.

Olet tervetullut asiakkaaksemme!

" KIINTEISTÖSI PARHAAKSI "

Yrittäjät

Marko ja Eeva-Marja Laatikainen

Ammattitaito

Vankalla kokemuksella.

Marko Laatikainen

Yhteystiedot

P. 050 477 3015

E-mail: ltt@lieksantalotekniikka.fi

Ota yhteyttä